Retur


Hvis du vil bytte din vare/r til et andet produkt eller have pengene retur så send os en mail med denne info:

 • Dit navn købet er foretaget i?
 • Dit ordrenummer?
 • Hvad skal gøres med ordren:
  Skal varen/varerne ombyttes til en anden størrelse?
  (skriv produkt nr på hvert produkt der skal byttes til ønsket størrelse)
 • Skal varen refunderes, så du får dine penge igen? (skriv produkt nr på ønsket refundering)

Mailen sendes til retur@unoman.dk

Så vil du derefter få en returlabel (med gratis porto) tilsendt på mail, og du skal udfylde en blanket om du vil bytte produktet til et andet eller få dine penge retur.


FORTRYDELSESRET I 30 DAGE
Vi tilbyder en udvidet returret på 30 dage, på alle ubrugte varer. Ved modtagelse bedes du kontrollere varerne. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager det, bedes du straks anmelde det. Ønsker du at få refunderet pengene skal dette ske inden for de først 30 dage.

Du har muligheden for at få penge tilbage i op til 30 dage efter købet.
Varer/produkter der returneres, skal tilbageleveres i samme stand og mængde, som der er modtaget. Tilmed må det ikke være taget i anvendelse og alle originale mærkater skal være intakte.
Såfremt ovenstående findes at være opfyldt, tilbagebetaler vi den betalte købspris (på selve produktet) ved modtagelsen af den returnerede bestilling.

Alle varer kan refunderes, når de er:

 • Ubrugte - du har prøvet tøjet, men ikke gået med det.
 • Nye - de er ikke vasket
 • Ubeskadigede - hvis der er noget galt med varen, når du modtager den, skal du returnere den som en reklamation
 • Med ubrudt hangtag - har du taget mærkatet i nakken ud, er hangtag ikke ubrudt. Så lad det sidde, mens du prøver tøjet
 • Fodtøj og accessories/tilbehør skal returneres med original æske/emballage og dustbag og sendes i en ekstra beskyttende kasse - genbrug gerne den pakkeæske det blev sendt i. Alle mærkater skal blive siddende på tilbehøret for at kunne returnere det. 

Vi anbefaler, at du sender tøj, fodtøj, acessories tilbage i den pakkeæske det kom i. Bare sæt retur-label over den gamle label og forsejl æsken godt, så den ikke kan gå op under transport. Husk at vedlægge returnoten. Så snart vi modtager dine returvarer, refunderer vi dine penge. 

Returnering.

Bemærk at vi betaler fragtomkostningerne hvis du sender varen retur. Kontakt os derfor med dit ønske om, at gøre brug af din fortrydelsesret og så vil vi sørge for at fremsende dig et returlabel.

Vær opmærksom på, at skulle du vælge, at benytte det fremsendte pakkelabel hæfter du, hvis der opstår en skade under transporten. Det er udelukkende en service vi tilbyder – så vores kunder opnår den billigst mulige fragt.
Hvis man sender retur med anden fragt er det selvfølgelig også på eget ansvar, men her skal du også selv betale for at pakken returneres.