JEANS MED HULLER


Se vores shop ved at tryk på billedetJeans med huller. Jeans med huller i. Jeans huller. Bukser med huller

Jeans med huller har aldrig været så populære, som de er i dag. Der var ingen som troede for 20 år siden at bukser med huller i skulle blive en trend. Man kan jo godt sige at bukserne er gået i stykker, men det ser stadig smart og cool ud.

Det er dog vigtigt at du styler dine bukser med huller sammen med noget andet tøj som matcher. Det meste tøj vi har hos Unoman.dk matcher bukser med huller i.

Det er altid et sikkert valg at tage jeans med huller i, da det pifter dit outfit op. Selvom den ældre generation ikke forstår det, vil det være en trend i mange år.

Anderledes bukser med huller – er et modefænomen

Sorte bukser med huller i er ekstrem populære men vi har et stort udvalg i jeans i vores katalog hos Uniman. Så er du til farver og kan lide at skille dig ud, vil vores jeans med huller i være et match til dig.

For guld skyld prøv aldrig selv at lav huller i dine jeans, for så kan det gå helt galt. Det kan hurtg se forkert ud, og det er næsten umuligt at ramme rigtigt med hvad man havde tænkt sig.

Derfor anbefaler vi klart at man købe de jeans med huller i, for så er de lavet perfekt fra start, og syningen går ikke bare op

Jeans med huller i kan skabe mange udtryk

Bukser med huller kan skabe utrolige mange styles og udtryk. Det er populært helt til poppede personer, musiker, modeller, bikere. De fleste bukser med huller er ofte skinny fit, da de så sidder bedre på kroppen, og når der er huller i forvejen gør det at bukserne sidder mere løst.

Kast dig over vores univers med hullede jeans, da vi er sikre på at du kan finde et par eller 10 som matcher dine behov.